keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kriisi selätetty, ehkä...


Talousasiat eivät ole viime aikoina olleet päällimmäisenä mielessä ja koenkin olleeni hieman hukassa talouden oikealta polulta. Jonkinlainen kriisi on puskenut päälle, olen ollut väsynyt, terveyttä on koeteltu eikä talo-asia ole edennyt niin kuin olisin toivonut. Välinpitämättömyys omaa taloutta kohtaan on johtanut myös siihen, että rahat ovat menneet ihan toisaalle kuin säästötilille. On siis aika pysähtyä ja tehdä täyskäännös.

Aionkin lähiviikkojen ajan tutkailla taas menoja ja tuloja. Tiedän ettei se tapahdu vielä viikon sisällä, koska mennään minuuttiaikataululla mutta vapun jälkeen hetkeksi helpottaa. Silloin aion taas palata blogin pariin ja tehdä raadollisen katsauksen pariin viime kuukauteen. Kesä tulee ja valoa on ehkä tunnelin päässä…

3 kommenttia:

 1. Tämä aika tuntuu kaikilla olevan aika kovaa aikaa.
  Huomaan, että itsekin käytän rahaa enemmän ja helpommin tähän aikaan vuodesta.
  Ajattelen, että elämä on myös "elämistä" varten, joten silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa ja korjataan roiskeita sitten väliajalla.

  Minä yritän aina talvella miettiä mahdollisimman hyvät kuviot etukäteen, että varmistan sitten kesäajan jotenkin edes. Peruskuviot pyörii, eli säästöt ja laskut ja muut, mutta sitten ylimääräinen raha menee helposti muuhun kuin säästöön tai sijoituksiin.

  Tsemppiä kevääseen!

  VastaaPoista
 2. Voi ei =/ kyllö se siitä sitten taas lähtee uuteen nousuun.

  VastaaPoista
 3. Tosi samanlaisia fiiliksiä tuntuu olevan monessa blogissa. Siis kiirettä pitää ja rahaa kuluu.
  Eiköhän tilanne tästä taas tasaannu ja mietinkin, että itse aion entistä paremmin oppia tästä jatkossa. Siis tästä omasta kiireestä.
  Ensivuonna ennakoin asioita entistä paremmin :)

  Mukavaa toukokuuta ja tsemppiä kiireisiin!

  VastaaPoista

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...