lauantai 6. lokakuuta 2018

Viime viikko oli huippuviikko!

Vietin viime viikolla vuoden ehkä taloudellisesti mehevintä viikkoa. Viikko sujui töidenkin osalta jotenkin kivuttomasti ja ilman stressiä mutta sen lisäksi kohdalle osui muutama taloudellinen täysosuma. Toinen näistä on verotuspäätös joka kertoi että saan joulukuussa palautusta yli kaksi tonnia! Kuinka onnelliseksi päätös tekikään! Hieman ontuen kulkeva säästötavoitteeni on pelastettu!


Toinen asia on lähikauppamme loppuunmyynti jossa oli sen johdosta kaikki tuotteet -50% eli puoleenhintaan! Me oltiin miehen kanssa kuin lapsia karkkikaupassa! Tai no niinhän me oltiin, karkkia lähti mukaan ainakin 10 pussia :D Sen lisäksi kaikkea muutakin tarpeellista yhteensä 400 euron edestä eli maksoimme näistä kuudesta kassillisesta ostoksia vain 200 euroa. Kerran kirpaisi mutta tulee varmaan näkymään pitkässä juoksussa. Sen verran kiivaasti ollaan juostu muutenkin alelappujahdissa (esimerkki meidän onnistuneesta alelappujahdista elokuulta (ne ruoat on kyllä jo syöty): https://voikonainenymmartaarahasta.blogspot.com/2018/08/ruokahaaste-etenee.html ) että jouduttiin poistamaan pakastimesta vedettävät laatikot että sinne mahtuu paremmin tavaraa ja lisäksi otettiin haltuun myös anopin pakastin :D Tällä varastolla onkin helppo lähteä havittelemaan "200 euroa kuukaudessa ruokaan"-haastetta. Auto sen sijaan on vienyt taas luvattoman paljon rahaa joten pakkokin hieman säästellä muista jutuista ja ottaa yllättävät tulot ilolla vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...