torstai 17. tammikuuta 2019

Muutosten tammikuu


Meneillään on melkoinen muutosten tammikuu! Sen lisäksi, että vaihdoin työpaikkaa, aiomme myös tässä kuussa muuttaa. Asuntomme meni kaupaksi nopeasti vain kahden näytön jälkeen ja nyt tammikuussa on edessä asunnon luovutus uudelle omistajalle. Yllätyimme hieman, kuinka nopeasti asuntomme lopulta myytiin, olimme varautuneet usean kuukauden myyntiin. Mutta hyvä juttuhan tämä tietysti vain on!

Nyt on edessä siis väliaikaiseen asuntoon muutto. Kuinka ihanaa onkaan kun nyt saa toden teolla etsiä sitä meidän kotia. Kiire ei ole, joten tätä ei kiireellä pilata. Nyt vuodenvaihde on ollut asuntomarkkinoilla todella hiljaista emmekä siksi ole käyneet yhdessäkään näytössä. Nyt näyttää että kohteita tulee pikku hiljaa enemmän myyntiin joten todennäköisesti kevään sunnuntait kuluvat asuntonäytöissä. Päivitän kyllä tilannetta tänne!

Olen nyt pari päivä ollut uudessa työssä ja ainakin nyt tuntuu siltä että tein oikean ratkaisun. Olo on kevyt, ja suurin työstressi on kadonnut olkapäiltä. Tottakai uuden opettelua on paljon, mutta uskon että selviän. Syksy meni ihan sumussa ja tuntui että kadotin itseni. Nyt tuntuu että tunnelin päässä on valoa. Hieman teen nyt pidempää päivää ja kerään plussatunteja, jotta saisin pitää jonkinlaisen hiihtoloman. Mutta nyt töiden pariin, ihanaa päivää kaikille <3

1 kommentti:

  1. Onpas paljon positiivista! Huojentavaa varmasti kun asunto meni nopeasti kaupaksi ja kiva että uusi työpaikka tuntuu omalta :)

    VastaaPoista

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...