perjantai 4. tammikuuta 2019

Uudet tuulet!


Uusi vuosi ja uudet tuulet! Kerroin aiemmin että työpaikalleni on aukeamassa uusia, mielenkiintoisia paikkoja. Kävin sitten ilmaisemassa mielenkiintoni paikkoja kohtaan. Esimieheni selvittikin, olisiko mahdollista saada siirtoa jompaankumpaan paikkaan ilman että se tulisi virallisesti auki. Tämä ei ollut mahdollista vaan paikat oli juridisista syistä pakko virallisesti avata ettei tulisi sanomista. Minulle kuitenkin sanottiin jo etukäteen että hae paikkaa, se on varattu sulle. Vaikka hakuaika on vielä meneillään, on mun työt siirretty muille ja olen tyhjentänyt työhuoneeni. Asia tulee viralliseksi vasta myöhemmin mutta näyttää siis siltä, että pääsen tarttumaan uuteen, mielenkiintoiseen työnkuvaan nyt tammikuussa.

Olen jo jonkin aikaa kokenut tyytymättömyyttä omaan työhöni joten tämä muutos tulee enemmän kuin tarpeeseen. Palkkani pysyy samana, joten siihen ei ole tiedossa muutosta. Seuraavan kerran palkkani tulee nousemaan noin 1,5 vuoden päästä kun saavutan seuraavan ikälisään oikeuttavan määrän työuraa. Tähän asti olen tehnyt niin, että aina kun palkkani on syystä tai toisesta noussut, olen siirtänyt automaattisesti sen verran myös rahastoihin menevää kuukausisummaa. Aluksi yhteen rahastoon meni vain 50e kuukaudessa, sitten sivutyöni palkkaan tuli 50e/kk-korotus, jolloin aloitin laittamaan tuon 50e myös toiseen rahastoon. Sitten päätoimen palkkaani tuli joku muu korotus (en muista tarkkaan millä nimellä se tilinauhassa näkyy) ja siitä nettoamani 20e/kk lisäsin toisen rahaston kuukausierään eli sinne menee nyt 70e/kk. Tai on siis mennyt jo jonkin aikaa. Näin säästösummat kertyvät kuin huomaamatta.

Pitkästä aikaa onkin innostunut ja motivoitunut fiilis. Näyttää siltä että vuodesta 2019 tulee hieno, mikä on enemmän kuin mahtavaa raskaan ja uuvuttavan vuoden 2018 jälkeen!

3 kommenttia:

 1. Olipa kiva löytää mielenkiintoinen ihmisläheinen mutta talous-aiheinen blogisi. Itse innostuin vasta taannoin uudelleen tsemppaamaan nuukailussa ja säästämisessä sekä sijoittamisessa, valitettavasti oman irtisanomiseni myötä. Tulen lukemaan lisää kirjoituksiasi. Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Mielenkiintoisia blogeja sinullakin, aina on ihana löytää samanlaisia kirjoja rakastavia sieluja :)

   Poista
 2. Kuulosta työrintamalla hyvältä! Tuo on loistava idea laittaa aina palkankorotukset säästöihin.

  VastaaPoista

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...