tiistai 26. helmikuuta 2019

Tammikuun omat menot


Tein tammikuun omista menoista nyt tarkemman erittelyn, jotta näen entistä tarkemmin mihin rahaa kuluu. Yhteensä ”omat menot”-kategoriaan meni 379,70e mikä on kuitenkin aika kova summa, melkein satanen  kuussa! (Korjaus, tarkoitan toki viikossa)

Mutta seuraavaksi erittely ja kommentit siitä:

Leffa 6,85 (tämä pääasiassa herkkuostoksia koska leffalipun ostin Smartumilla)

Ruokakauppa 34,31 (tässä eväsostoksia keskellä työpäivää ja varmaan jotain muutakin henkilökohtaista)

Vaateostokset 72,35 (talvitakki hyvällä alennuksella ja jotain muutakin…)

Hesburger 8,60 (kyllä, tähänkin olen tammikuussa sortunut ystävän kanssa!)

Työpaikan kahvila 35,10 (lounassalaatteja, pepsi maxia, vichyä ja vähän suklaata…)

Veikkaus 20 (jos ei veikkaa, ei voi voittaa)

Juoksutapahtuma 15 (osallistun loppukeväästä juoksutapahtumaan jonka osallistumismaksun maksoin hyvissä ajoin, koska oli sillä tavalla halvempi)

Ruokailut ja kahvit messuilla 33,10 (osallistuin työn merkeissä koko päivän kestäneille messuille, jossa tuli syötyä hyvässä ravintolassa ja kahviteltua pitkän kaavan mukaan)

Messuostokset 35 (tämä summa todellisuudessa isompi, koska maksoin osan ostoksista Visalla, ostokset sisälsivät kirjoja ja kivan korun)

Hammaslääkäri 99,40

Joku lasku 20 (en muista mikä, eikä tiliotteeltakaan selvinnyt :D)

Että semmoista. Pitäisi näköjään tehdä tämä tarkastelu aina hyvissä ajoin heti kuun lopuksi, niin muistaisi mihin on rahansa käyttänyt. Messut ja hammaslääkäri tekivät ison loven budjettiin, muuten menot ovat pysyneet kohtalaisen hyvin kurissa J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...