keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Paraski puhumaan…


Useammassa blogissa on tullut viime päivinä havaittua jos jonkinlaista sortumista ja budjetin ylittämistä. Kävin puudistakin tsemppaamassa luottokortin leikkaamisessa (https://puudelinberberi.blogspot.com/2018/09/not-cool.html#comment-form). Mutta mitä tapahtuikaan tänään! Sorruin itse samaan! Tilasin vaatteita muutamalta nettisivustolta neljänumeroisen summan verran! Sieluun sattuu ja pahasti! Noh, sisuuntuneena keksin hyviä perusteluita tälle horjahdukselle. AAA. Käytän vaatteisiin verrattain vähän rahaa ja pääasiassa hankinnat tapahtuvat ulkomailla ja juurikin tämmöisinä isoina köntsinä. BEE. Mulla ei ole oikeasti edustuskelpoisia vaatteita. Ei siis oikeasti ole. CEE. Mun työ on edustamista. Joudun olemaan ihmisten edessä ja huomion keskipisteenä. En voi olla töissä vanhoissa rääsyissä enää. DEE. En enää keksi enempää selityksiä.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Olen päättänyt laittaa hieman omaan hyvinvointiini nyt rahaa (ja oikeastaan tää voikin olla se ylläoleva DEE-kohta). Tilasin siis kropalleni tunnin hieronnan sekä hammaslääkärin koska tarvitsen kipeästi hampaisiini kiskot. Hierontaan nyt ei mene kuin reilu 50e mut kiskot, niistä joudun pulittamaan 200-300 euroa. Mutta ajattelen että ovat varmasti sen arvoiset. Tätä se teettää; liikaa töitä à särkyjä kropassa ja niin kova stressi että puren hampaita yhteen. Halvemmalla siis pääsisi jos ei tekisi niin paljon töitä. Siispä niitäkin olen nyt tehnyt vähemmän. Seuraavat kuukaudet tulee olemaan säästötavoitteiden näkökulmasta siis kinkkisiä mutta uskon että hyvinvoinnin näkökulmasta onnistuneita.

Parhaillaan on meneillään jo kolmas vapaailta ilman sivutöitä tällä viikolla ja seuraavaksi laitan villasukat jalkaan, keitän kupin teetä ja pääsen nauttimaan yhdestä mun arjen huippuhetkestä: valitsemaan minkä kirjan alan lukemaan seuraavaksi kun edellisen sain juuri luettua J. Kyllä oma aika on sitten ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...