perjantai 30. marraskuuta 2018

Helpotuksen huokaus


Ihan kohta tää marraskuu on selätetty! Yritän aina etsiä tästä kuusta kaikkea hyvää ja hyviä keinoja selvitä tää läpi mutta aina yhtä tukalaa on. Oon niin valmis jo joulukuuhun. Marraskuuhun on myös liittynyt haastavia työjuttuja jotka toiveen mukaan helpottaisivat joulukuun aikana aktivoituakseen taas tammikuussa L. Onneksi näille haasteille pääsen sanomaan maaliskuussa lopullisesti hyvästi kun homma on hoidettu.

Mutta nyt olisi joulukuun budjetoinnin aika ja sehän olisi seuraavanlainen

Tulot
Jouluk. budjetti
Palkka
2900
Sivutyö 1.
400
Sivutyö 2.
---
Osingot
---
Vuokratulot
1790
Muut tulot
---
Yhteensä
5090
 
 
Menot
Lokakuun. budjetti
Lainat
1350
Puhelin
50
Diesel
80
Sijoitusasuntojen menot
390
Ruoka ja yhteiset menot
450
Säästötilille
680
Rahastot
120
Omat menot
400
Vakuutukset
---
Laskut
120
osakkeet
---
Visa
200
Matkustus
---
Yhteensä
3840

 Omiin menoihin olen varannut nyt hieman reilummin koska osa joululahjoista on vielä hankkimatta. Suunnitelman mukaan säästöön pitäisi jäädä 1250e. Omana kovana tavoitteena on että säästötilillä olisi vuoden loppuun mennessä 20ke, kun nyt siellä on reilu 16ke. Veronpalautukset kuittaavat tavoitteesta 2ke, joten vielä pitäisi 750e jostain keksiä. En usko kykeneväni tähän hätään tuota summaa keksimään mistään mutta tämän hetken keinot tavoitteeseen pyrkimiseen on kirpputorimyyntien tilitys tilille, jossa on tällä hetkellä hieman yli 200e. Lisäksi kilometrikorvauksia on laskuttamatta jonkin verran ja jos ensi viikolla ne ehtisin jossakin välissä laskuttaa, voisi sieltä kuitata myös pari sataa. Viimeinen keino on sitten lisätä hieman sivutuloja tekemällä enemmän vuoroja. Koska Joulun aikaan saan nauttia kahden viikon palkallisesta lomasta, en koe sivutöiden lisäämisen olevan tässä kohtaa huono juttu, koska kohta saa nollata J Näillä ajatuksilla marraskuun toteuman kimppuun kera glögin ja kynttilöiden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...