maanantai 10. joulukuuta 2018

Joulukuu vilahtaa ohi


Tällä hetkellä on tunne, etten taaskaan ehdi nauttia joulukuusta. Eilen olin jotenkin tosi stressaantunut ja pohdiskelin työasioita. Tämä päivä olikin töissä kaoottinen ja sai todellakin harkitsemaan alan vaihtoa. Eilisestä on siksi hankala löytää onnellisuushetkeä. Ehkä se onkin siinä elämän värikkyydessä että välillä pitää tulla lunta tupaan että voi olla taas kivaa. Tämän illan onnellisuushetki on se, kun saan valita seuraavan kirjan jota alan lukea. Jouluisista jutuista on huolehdittu joulusuklaan ja pipareiden muodossa. Tänään tarkoitus vielä tilailla parit joululahjat netistä.

 

Seuraavat päivät teen onneksi etätyötä kotoa käsin joten ehkä työstressi-tilanne rauhoittuu. Huomenna tulevat myös veronpalautukset ja pari tonnia vilahtaa silmien ohi käyttötililtä säästötilille. Kova hinku on tehdä osakeostoja nyt kun kurssit tuntuvat olevan matalalla. Salkkuni on historiallisesti 10% miinuksella ja rahastotkin melkein 5 % miinuksella, mutta joten en tajua stressata niistä. Tämä osta ja pidä- taktiikkani on juuri sopiva minulle. Mutta ei, ei osakeostoja nyt vaan taloa varten jäävät veronpalautukset säästöön etenkin kun vaikuttaa siltä että ehkä joku päivä olemme kodittomia (eli nykyinen asuntomme on myyty). Se tekee elämästä jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...