torstai 20. joulukuuta 2018

JOULULOMA!!


Nyt se on täällä, nimittäin loma! Mikä ihana aamu, ei kiire minnekään! Hiljaisuus, jouluvalot valaisee, nenän alla kuppi kuumaa jouluteetä ja saa rauhassa lukea blogeja. Tätä fiilistä ei voita mikään!

Seuraavan 18 päivän aikana teen vain yhtenä päivänä sivutöitä, muuten aion lukea, lenkkeillä, tehdä hyvää ruokaa, siivoilla, katsoa hömppää ja loikoilla. Miehellä on muutamia päiviä enemmän töitä, mikä on tottakai harmi mutta toisaalta on ihana olla välillä ihan yksinkin kotona.
 
Lomalle on tiedossa myös vähän reissua pohjoiseen, joten pari päivää lomasta joudun uhraamaan matkustamiseen. Olen käyttänyt myös luvattoman paljon rahaa joululahjoihin. Siitäkin huolimatta näyttää siltä että 20ke säästötavoite täyttyy, tosin hieman ”huijaamalla” koska tammikuussa on sitten odottamassa muhkea Visa-lasku :D Mutta sellaista se on.

Tällä hetkellä on ihanan helpottunut fiilis. Takana raskas syksy ja pian on aika tehdä tilinpäätös tästä vuodesta. Siihen ajattelin paneutua toisella kertaa, lähempänä vuoden vaihdetta. Samalla aion pysähtyä miettimään mitä ensi vuodelta haluan ja mitkä asiat ovat ne mihin haluan ja aion panostaa. Tällä hetkellä aion keskittyä tulevaan 18 päivään ja nauttia hetkestä. Yhtäkkiä taas huomaa että loma meni ja töihinpaluu on edessä. Mutta sitä en aio nyt miettiä J

2 kommenttia:

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...