torstai 2. elokuuta 2018

Haaste vastaanotettu!


Monessa blogissa on tullut vastaan haaste jossa tulee pärjätä 50 eurolla ruokarahaa 10 päivää. Tottakai koska olen minä ja haluan kunnolla haastaa itseä, nostin päivien määrää viidellä. Mieskin jopa suostui lähtemään tähän mukaan! Hän tosin epäili että muut ovat ostaneet pakastimen täyteen ruokaa ennen haastetta :D Meilläkin tosin on pakastin melko täynnä jo valmiiksi mutta varsinaisesti kaupassa oltiin käyty viikkoa ennen haasteen alkua. Näin ollen kun haaste kestää 15 päivää ja sitä ennenkään ei olla viikkoon käyty kaupassa, on haasteen ”todellinen” pituus noin 3 viikkoa, eli haastaa jo ihan kivasti!
Tänään on siis meneillään päivä 3 ja rahaa ruokaan on mennyt tasan 0 euroa. Tänään tosin aikomuksemme on suunnata kauppaan koska puutteita alkaa jo ilmetä. Pyrinkin säästämään kuitit ja kirjaamaan ylös mihin 50 euroa nyt 15 päivän aikana kului. Haasteelliseksi haasteen tekee se, että ajankohtaan sijoittuu viikonloppu kun meillä on vieraita. Se vaatii hieman isompia ruokamääriä eikä pelkkä kaurapuuro-tarjoilu taida riittää. Toisaalta tiedossa on myös juhlat joissa on ruokatarjoilu joten myös ilmaista evästä on tiedossa J  Heinäkuun toteutumakin on vielä tekemättä joten se taitaa olla vuorossa seuraavaksi ja ensi viikolla pukkaa raporttia myös asuntolainaneuvotteluista pankin kanssa! Onko kellään muuten kokemusta Garantian ostotakauksesta? Lähinnä kiinnostaa paljonko sitä voi saada ja mitä sillä on hintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...