torstai 16. elokuuta 2018

Kun mies ryssii…


Voin laittaa ruokahaasteen pieleen menemisen puhtaasti miehen syyksi. Hän on iltaisin suunnannut ahkerasti (reippauspisteitä siitä toki hänelle) läheiseen ruokakauppaan jahtaamaan -60% ruokatuotteita. Saalis on ollut sen verran runsasta että meidän 50 euron ruokarahahaaste 15 päivälle ylittyi 30, 36 eurolla. Meillä meni siis kahden hengen taloudessa 15 päivän aikana 80,36 euroa ruokaan. Ja voin kertoa että mistään ei tingitty ja vieraitakin meillä oli tuona aikana kylässä useampi päivä. Lisäksi otettiin töihin eväät kotoa. Mies lohdutti että suurin osa tuosta reilun 80 euron ostoksista on vieläpä semmoisia jotka meiltä löytyy edelleen pakkasesta eli niitä ei ole syöty. Loppujen lopuksi taidan siis olla ihan tyytyväinen meidän suoriutumiseen enkä edes kovin vihainen miehelle :D.

Huomaan nyt pari päivää haasteen jälkeen, säästökuuri on jäänyt vähän päälle eikä ole halunnut edes suunnata kauppaan tuhlaamaan. Onkin pärjätty ihmeen hyvin kaapista löytyvillä tarvikkeilla. Kun ennen sai "kiksejä" shoppailusta ja ruokakaupassakin siitä että sai ajan kanssa kierrellä ja napata kärryyn kaikkea vähänkin mielenkiintoista, niin nyt huomaa että parhaat vibat tulee siitä ettei kuluta rahaa. Edessä on tosin ulkomaanreissu joten siellä aiotaan kyllä nauttia ja syödä hyvin. Palataan takaisin ruotuun taas kotosuomessa. Että semmoista tänne. Eilen nautittiin tilipäivän antimista positiivisena näkymänä tilillä, mutta töitäkin on tullut tehtyä taas hikikarpalot otsalla. Hyvä näin!

1 kommentti:

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...