sunnuntai 5. elokuuta 2018

Ruokahaaste etenee...


Eilen suunnattiin ruokakauppaan hieman ennen yhdeksää ja aijai mikä lottopotti meitä odottikaan, saatiin vaikka ja mitä -60% alella! Reissu maksoi himpun alle 30e ja mitä sillä saimmekaan:
-juuresleipäpaketin
-3 pakettia marinoitua tofua
-pussillinen palvirouhetta
-kilo maitorahkaa (normihintainen)
-miniluumutomaatteja (normihintainen)
-8 karjalanpiirakkaa
-purkki kuohukermaa
-iso pala parmesania
-kilon savukirjolohifilee
-paketillinen kunnon juustonakkeja
-kaksi valmisruoka-annosta lohesta ja kasviksista
-ruisleipäpaketti
-2 pakettia kylmäsavukirjolohifileesiivuja
-paketti possun kasler-pihvejä
-paketti possun fileepihvejä

Eli aika huippusaalis! Laskettiin että tuosta meidän perheessä syödään ainakin 12 ruokaa. Eilen jo grillailtiin saman tien fileepihvit ja tänään vuorossa kylmäsavulohipastaa! Ennen mun miehen tapaamista mulle oli ehdoton nou-nou syödä mitään minkä parasta ennen-päivä lähestyy ja nyt olen ihan koukussa tähän elämäntapaan! (Siis että kulutetaan järkevästi).  Meillä on siis vielä ruokarahasta käyttämättä 20e ja päiviä jäljellä 10! Pitäisi onnistua helposti! Suunniteltiin tuhlaavamme tuo 20e ruokakauppaan ensi viikon loppupuolelle kun pitää kuitenkin jotain ostaa viikonlopun vieraita varten! Ja huomenna päästäänkin valmiiseen ruokapöytään, huippua J Voin kyllä suositella tätä haastetta lämpimästi kaikille, tulee tsekkailtua kaupassa paljonko ruoka oikeasti maksaa ja syötyä pakastinta ja kaappeja tyhjiksi. On nimittäin ärsyttävä kun huomaa että jokin kauan säilyvä onkin kaapissa lojuessaan mennyt vanhaksi, esimerkiksi viime viikolla huomasin sipulikeittoaineksen olevan vuoden vanhaa. (Mutta käyttöönhän se toki meni J).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syy hiljaisuuteen

Hei pitkästä pitkästä aikaa! On kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt blogia tai saati lukenut muiden päivityksiä. Viime ...